Luminous boja za drvo

Svjetleća boja za drvo

acmelight_wood
acmelight_wood1
IMG_7835
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
previous arrow
next arrow
acmelight_wood
acmelight_wood1
IMG_7835
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
previous arrow
next arrow

 

Acmelight Wood – svjetleća boja za drvo, šperploča, fiberboard i ploča od čestica

Prekrasna boja za drvo, šperploču, fiberboard i ploču od čestica. Drvene površine su pod posebnim rizikom, a o je utjecaj UV zraka. Definirana stopa zaštite na takvim površinama može biti osigurana različitim otapalima. Ali niti jedan od njih ne može simultano provoditi funkciju ukrašavanja. Nitko osim Acmelight svjetleće boje za drvo, koja će ne samo štititi drvo od UV zraka već ce i preurediti običnu drvenu stvar do neprepoznatljivosti kada sunce zađe a dođe noć.
Svjetleća boja za drvo je idealna zaštita za drvene površine, koja može izdržati test u obliku padalina i mehaničkih oštećenja. Proizvod je otporan na ulja, otapala, deterdžente. Prekrasna, posebna i praktično dugo – upravo tako je moguće opisati boju u nekoliko riječi.

PRIMJENA:

Namijenjen je za uređenje drvenih površina unutar i izvan prostorija. Može se koristiti za dizajniranje, kao i za ukrašavanje i zaštitu vrata, ograda, stupova, čamaca, ribarskih brodova, jahti, marina otvorenih ribnjaka, drvenih kuća, bara, vrtnih građevina, sjenica, trijemova, terasa, prozora, okvire, vrata, podove, zidove, cvjetne kutije i lonce, kao i balkone, kuhinje, kupaonice i bazene.

METODA PRIMJENE:

četkom, valjkom ili uranjanjem u 1-3 tanka sloja. Boja se može razrijediti do 20%. Razdoblje sušenja pod temperaturom + 20 ° i relativne vlažnosti zraka 50% je do 4 sata. Obrada i stavljanje sljedećeg sloja može se napraviti u jednom danu.

POTROŠNJA:

1l – 1 slojeva 10-12 m2 1 l.

PAŽNJA!

Boja sadrži dodatke koji se talože na dnu limenke. Prije nanošenja boje se temeljito miješaju 2-5 minuta do homogene mase. Tijekom primjene potrebno je često miješati.

SKLADIŠTENJE I MJERE OPREZA:

Čuvati i transportirati boju u hermetički zatvorenim spremnicima pod temperaturom od 0 do 30 ° izvan dosega djece. Držite podalje od izvora vatre i od izravnog sunčevog svjetla, uređaja za grijanje i vlage. Tijekom slikanja, zgrada bi trebala biti dobro prozračena. Koristite gumene rukavice za zaštitu vaših ruku. Koristite respirator za zaštitu dišnih puteva primjenom metode raspršivanja. Prazni spremnici trebaju se reciklirati. Radni alati trebaju se oprati u otapalu.

SVJETLEĆI PERIOD:

6-8 sati nakon punjenja

BRZO SUŠENJE:

Pod temperaturama + 20 ° i relativne vlažnosti zraka 50% – do 4 sata.

PRIPREMA POVRŠINE:

Površinu treba očistiti od starih labavih i neprozirnih obloga, ukloniti prašinu i prljavštinu.

PAKIRANJE:

metalna limenka 0,5 l, 1 l.

SASTAV:

Na temelju visokokvalitetne 2k akrilne smole s funkcionalnim aditivima, ksilen, smjesa sterički sastavljenih soli.

Rok valjanosti:

18 mjeseci od datuma proizvodnje.