Luminous boja za plastiku

Acmelight boja za plastiku

Boja za plastiku
gorshok_dla_zvetov
chasi
igrushki_na_elku
kolpaki_na_kolesa
previous arrow
next arrow
Boja za plastiku
gorshok_dla_zvetov
chasi
igrushki_na_elku
kolpaki_na_kolesa
previous arrow
next arrow

 

Dvokomponentna Acmelight boja za plastične predmete. Boja je prikladna za plastične površine, objekte i namještaj proizveden od plastike, PVC-a i poliesterna. Važno je primijetiti, ukrašeni dizajn interijera se ne mijenja tijekom dana, no dolaskom mraka mijenja sliku u potpunosti. Zelena i plava svjetlost, koja dolazi iz plastičnih predmeta, prekrivena bojom, učinit će boravak u takvoj prostoriji udobnim.

Acmelight Plastic je svjetleća boja za: PVC, poliestern, polipropilen, ABS plastika, polikarbonat. Stvara šareni pokrov koji svijetli u mraku svijetlo plavim ili zelenim bojama. Ima visoku čvrstoću i otpornost na vremenske uvjete, otporne na deterdžente, ulja kao i na određena organska otapala. Boja se brzo suši i potpuno je spremna za primjenu.

PRIMJENA:

Boja je napravljena za slikanje plastike, PVC, polistirena, polipropilena, ABS plastike, polikarbonata. Te je idealna za primjenu: vrtni namještaj, rolete, poštanske sandučiće, sadnice, darove, ormariće, itd.

METODA PRIMJENE:

Četkom, valjkom ili uranjanjem u 1-3 tanka sloja. Primjenom raspršivača zraka, veličina mlaznice je 1,4-1,5 mm, tlak 3-4 bara. Preporučuje se staviti drugi (srednji sloj) – 15-22 µm. Koristite stvrdnjavanje, koji sadrži ksilen, u omjeru 2: 1. Razdoblje sušenja je do 4 sata u uvjetima –  ispod temperature + 20 ° i relativne vlažnosti zraka 50%.

POTROŠNJA:

1l – 1 sloj – 10-12 m2.

PAŽNJA!

Boja sadrži dodatke koji se talože na dnu limenke. Prije nanošenja boje se temeljito miješaju 2-5 minuta do homogene mase. Tijekom primjene potrebno je često miješati.

SKLADIŠTENJE I MJERE OPREZA:

Čuvati i transportirati boju u hermetički zatvorenim spremnicima pod temperaturom od 0 do 30 ° izvan dosega djece. Držite podalje od izvora vatre i od izravnog sunčevog svjetla, uređaja za grijanje i vlage. Tijekom slikarskih radova zgrada bi trebala biti dobro prozračena. Koristite gumene rukavice za zaštitu vaših ruku. Koristite respirator za zaštitu dišnih puteva primjenom metode prskanja. Prazni spremnici trebaju se reciklirati. Radni alati trebaju se oprati u otapalu.

SVJETLEĆE RAZDOBLJE:

6-8 sati nakon punjenja

BRZO SUŠENJE:

Pod temperaturama + 20 ° i relativne vlažnosti zraka 50% – do 4 sata.

PRIPREMA POVRŠINE:

Površinu treba očistiti od starih labavih i neprozirnih obloga, ukloniti prašinu i prljavštinu.

PAKIRANJE:

metalne limenke  0,5 l, 1 l.

SASTAV:

Na temelju visokokvalitetne 2k akrilne smole s funkcionalnim aditivima, ksilen, smjesa sterički sastavljenih soli.

ROK VALJANOSTI:

18 mjeseci od datuma proizvodnje.