Boja za beton i zidove – svježe ideje

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Boja za beton i zidove - svježe ideje!

 

Danas je teško iznenaditi moderne ljude dizajnerskim novitetima. Zato je zanimljivo pogledati učinak, na kojem su svjetleće površine.

Ako imate veliku želju da budete korak ispred mode, ako vas više ne privlači tradicionalna odluka dizajnera i napokon, ako sanjate o bajci u stvarnosti  onda svjetleće površine  izrađene od betona , prirodni kamen ili opeke je upravo ono što vam je potrebno!

Zanimljiva perspektiva? Već ste zainteresirani, ali još uvijek ne razumijete o kakvoj bajci govorimo i kako betonske i kamene površine mogu emitirati svjetlost? Sve to je jedinstvena AcmeLight boja za beton, koja pretvara obične sive, neupadljive površine u elemente bajke, emitirajući svjetlo 12-16 sati!

Razmislite o tome kako se dizajn vanjske kuće može mijenjati. Možete obojati betonske zidove svjetlećim bojama. Primjer kako će neobično izgledati pločice, koje će napraviti svjetlosni put!

Svjetleće boje u mraku otvaraju ogroman broj mogućnosti, koje mogu biti ograničene samo vlastitom maštom, tj. njezinom odsutnosti. Uređenje bazena i bara, fontana i cvjetnih gredica, vrtnih zidova i kuća, trijemova. Uređenej svjetlećim bojama je apsolutno novi smjer u dizajnu krajolika. Impresionirajte susjede, uredite vanjski dio vlastite kuće ili vile, a sasvim je moguće da svjetleće površine postanu vaš hobi, ili možda novi smjer profitabilnog poslovanja!