Acmelight boja za orocal film

previous arrow
next arrow
previous arrownext arrow
Slider

Acmelight Orocal je svjetleća boja u mraku za samoljepljivi film Orocal

Acmelight Orocal je boja, namijenjena za izravno tiskanje na samoljepljivom filmu Orocal, koji je široko korišten za oglašavanje zbog svoje dostupnosti, jednostavnosti primjene i praktičnosti. Stoga je unikatni pristup primjeni slike na takvom filmu zasigurno uspjeh u svijetu oglašavanja.

Kakav učinak ima Acmelight Orocal boja? Najnevjerojatniji! Slika na filmu počinje svijetliti vlastitom bojom u mraku! Takva vrsta oglašavanja učinit će privlačnost, isticanje originalnosti oglašenih dobara ili usluga na poseban način.

PRIMJENA:

AcmeLight Orocal se koristi za slikanje različitih samoljepljivih filmova. Koristi se za bannere, samoljepljive vinilne filmove  ili bilo koje druge materijale koji se koriste u oglašavanju na otvorenom (ulici).

METODA PRIMJENE:

Temeljito miješajte boju do homogene mase prije nanošenja. Primjenjuje se metodom sitotiska. Koristite mrežu 70 za aplikaciju. Boja sadrži kemikaliju koja prodire u strukturu materijala koji se tiska, a ova boja nije izložena klimatskim uvjetima. To jest, ne blijedi, ne suši se, vodootporna je, itd.

POTROŠNJA:

1l – 5-6 m2.

PAŽNJA!

Boja sadrži dodatke koji se talože na dnu limenke. Prije nanošenja boje se temeljito miješaju 2-5 minuta do homogene mase. Tijekom primjene potrebno je često miješati.

SKLADIŠTENJE I MJERE OPREZA:

Čuvati i transportirati boju u hermetički zatvorenim spremnicima pod temperaturom od 0 do 30 °,  izvan dosega djece. Držite podalje od izvora vatre i od izravnog sunčevog svjetla, uređaja za grijanje i vlage. Tijekom slikanja, zgrada bi trebala biti dobro prozračena. Koristite gumene rukavice za zaštitu vaših ruku. Koristite respirator za zaštitu dišnih puteva primjenom metode prskanja. Prazni spremnici trebaju se reciklirati. Radni alati trebaju se prati u otapalu.

SVJETLEĆE RAZDOBLJE:

6-8 sati nakon punjenja

BRZO SUŠENJE:

Pod temperaturama + 20 ° i relativna vlažnost zraka 50% – do 4 sata.

PRIPREMA POVRŠINE:

Površinu treba očistiti od starih labavih i neprozirnih obloga, ukloniti prašinu i prljavštinu.

PAKIRANJE:

metalna limenka  0,5 l, 1 l.

SASTAV:

Na temelju visokokvalitetne 2k akrilne smole s funkcionalnim aditivima, ksilen, smjesa sterički sastavljenih soli.

ROK VALJANOSTI:

18 mjeseci od datuma proizvodnje.