Dekoracije prirodnim i dizajnerskim stjenama

dekorativne stijene
Dekoracije svjetlećim stjenama

 

Dekoracije prirodnim i dizajnerskim stjenama

Želite li biti trendseteri dizajna krajolika i istovremeno imati stalni profit? Savršena poslovna ideja je ukrasni kamen, kojoj je aplikacija tako široka, da će lako zauzeti stabilno mjesto na tržištu.

Što mislite o izradi jedinstvenog svjetla u mraku završnih materijala, na primjer, popločavanje i završnu pločicu izrađenu od gipsa i cementa? Sve što vam treba je oblik za proizvodnju pločica, gipsa ili cementa, te dekorativni svjetleći kamenčići.

 

Prosudite: proizvodnja takvih pločica ne zahtijeva posebnu bazu (možete koristiti svoj stan), a 400-450 kamena (jedan kilogram) su od 10 do 100 m2 pločica, ovisno o gustoći njegove primjene.

Nije potrebno reći da će cijena tih pločica nekoliko puta premašiti troškove svojih proizvodnih materijala. Prednost je vidljiva!

 

A što mislite o ideji kao ukras zida utiskivanjem svjetlećeg kamena u još uvijek “svježu” žbuku? Potpuno je moguće pružiti takve usluge projektiranja za odličnu isplatu.

Općenito, ideje koje se mogu postići primjenom ukrasnog kamena su velike i stvarno različite:

Uređenje vrtnih staza;

Uređenje bazena i zelenih površina;

Dekoracija unutarnjih biljaka i božićnih maštanja;

Punilo za vaze s buketima;

Ukras akvarija;

Koristite dokazane poslovne ideje, koje će donijeti 100% dobiti. Danas, sjajno kamenje je pomoglo poduzetnicima širom svijeta.

Nema razloga za sumnje i oklijevanja, nazovite nas i mi ćemo vam pomoći s glavnim korakom u otvaranju vlastitog poslovanja!