Acmelight svjetleća traka

previous arrownext arrow
Slider

 

Svjetleća traka – luminescentna tkanina za sigurnosne sustave

fotoluminescentna tkanina prema TU U .17.5-22552900-006: 2008.

Širina trake:

25 – 50 mm.

BOJA:

bijela

SVJETLEĆA BOJA:

žuto-zelena.

SVOJSTVA:

koeficijent svjetlosne snage kada se gleda pod kutom od 5 stupnjeva je 450 cd / lux za svjetleću traku.

PODRUČJA PRIMJENE:

Tradicionalno, svjetleća luminescentna traka koristi se za šivanje na uniforme prometne policije, cestovnih i željezničkih radnika, liječnika, hitne pomoći i radnicima na platformama nafte. Traka ima sposobnost nakupljanja i akumuliranja svjetlosne energije, a zatim emitirati tu enrgiju kroz svjetlost u mraku. To omogućuje upotrebu u sustavima za vatrogasnu sigurnost i sustavima evakuacije. Kada govorimo o evakuaciji (sigurnost od požara), panika je prva stvar koju treba izbjegavati. Svjetleća oznaka evakuacije za koju se koristi foto-luminescentna traka, pomoći će ljudima da se orijentiraju u hitnoj situaciji brzo i jednostavno, čak i kada se nalaze na nepoznatom mjesto. 

SKLADIŠTENJE:

Materijal je otporan na temperaturne razlike, pa se može pohraniti pod temperaturama od -60 do +70 ° C, a također ima i otpornost na UV zračenje. Traka se može prati, kao i biti peglana kroz dodatni materijal pod temperaturom 160 ° C.

METODA PRIMJENE:

Rezanje se vrši tradicionalnom metodom. Svjetlosna vrpca može se šivati, učestalošću od 3-5 šavova na 1 cm, po 1,2-2 mm od ruba stavke.