Bozicni ukrasi, dekoracija, unikat

Suveniri za novu godinu

Suveniri 

Svaka tvrtka započinje s idejom. Profitabilnost i uspješnost poslovanja upravo ovise o tome. Nije lako pronaći poslovnu ideju, uzimajući u obzir sofisticiranost modernih poduzetnika koji su već iskoristili najprofitabilnije i perspektivnije ideje.

Stop! Nećemo slijediti namjerno lažne tragove u potrazi za novim poslovnim idejama. Nema smisla. Predlažemo spremnu poslovnu ideju, koja će postati 100% jamstvo uspješnog poslovanja – to je dokazano! Riječ je o suvenirima. Danas se prodaje ogroman broj Božićnih ukrasa i vijenaca. Međutim, svi ovi proizvodi postali su “dosadni” po svojoj “uniformnosti”. Ljudima nedostaje bajkovitost blagdana. Ovaj osjećaj ne može se zamijeniti sličnim međusobnim, modernim novim igračkama.

 

 

Svjetleća novogodisnja drvca, snjegovići, snježne pahuljice, igračke koje osvjetljavaju sobu, dvoranu ili ulicu bojom i magijom, po onome što se može nazvati stvarnom novogodišnjom svjetlošću i to će biti rasvjeta do jutra svake nove godine tijekom 30 godina! Takva scena će impresionirati ne samo djecu nego i odrasle. Ne trebate nikakve opasne vijence, koji mogu uzrokovati kratki spoj ili čak opasne božićne svijeće. S prvim sumrakom, Božićni ukrasi će početi svjetliti!