Svjetleće cvijeće

Luminous cvijeće

svjetleće cvijeće

Svjetleće cvijeće!

 

Dan žena, romantična noć i svjetleći buket u vazi!

Teško da je bilo koja druga sfera toliko kreativna, poput floristike. Možda je kuhanje jednako kreativano. Međutim, izvor inspiracije u jednom i drugom slučaju je isti – lijepe kreacije prirode. Fantazija je neiscrpna. Samo se iznenadite, kako je svijet biljaka raznolik. Ali teško možete naći svjetleće cvijeće u poljima ili u staklenicima.

Čudno, zar ne? Blago sjajni cvijet bi bio tako lijep! Nije u redu, stvarno! Postoje krijesnice, fluorescentne morske životinje, ali sjaj u mračnim cvjetovima – samo bajka, san, velika priča. Ako priroda nije stvorila takvu stvar, stvorite ga vlastitim rukama.

Dragi cvjećari, ovdje je spremna poslovna ideja za vas. Obična svjetleća boja za cvijeće učinit će vaš proizvod izvan konkurencije. Koliko muškaraca ima veliku želju predstaviti takvu ručno napravljenu zvijezdu ili cijeli buket svjetlećeg svijeća njihovim djevojkama i ženama!

Svjetlo, dolazeći iz vaze cvijeta, usrećit će osobu kojoj je darovano. “Ove ruže su za Vas. Dopustite da vam dan i noć budu sjajni, jer moja ljubav ne nestaje niti u noći ni po danu”, nekoliko romantičnih fraza na cvijeću usrećit će svakoga.

Da biste pretvorili svoje kolekcije u svjetleće, nije potrebno imati nikakve upute poput “kako izraditi sjajno cvijeće”. Pupoljci cvjetova mogu biti potpuno umočeni u boju. Sloj na površini latica je tanak i mekan, poput pare iz daha.

Ako govorimo o praktičnoj strani, cvjetovi, obrađeni svjetlećom bojom, ne podliježu preranoj blijedi. Nasuprot tome, svjetleći sastav lagano ga “čuva” od isušivanja.