Svjetleće felge – nove ideje za auto – tuning

Svjetleće felge – nove ideje za auto tuning

Glowing car rims – fresh ideas in auto-tuning!

Svjetleće felge - nove ideje u auto - tuningu!

Jeste li originalni, ističete li se iz sive mase zbog vlastitog stila ili se krećete u korak s vremenom? A što je s vašim automobilom? Postoji jednostavan način da to provjerite. Pričekajte da noć dođe i odvezite se na ulicu.

Šta vidite, šta vide drugi ljudi? Ako ništa, to je pravo vrijeme da pokrenete vlastiti posao. Zamislite svjetleće rubove felgi koje ima vaš automobil.

Dakle, imate jedinstvenu priliku da postanete vlasnik najkvalitetnijeg svemirskog automobila! Sve što trebate učiniti je obraditi felge vašeg automobila (bez obzira na model i datum izdavanja) svjetlećim bojama Acmelight Metal – i sve je gotovo! Učinak je jednostavno nevjerojatan. Takvo neuobičajeno ugađanje privlači pozornost okolnih ljudi.

Dakle, svjetleća boja Acmelight Metal je:

100% hit za auto – tunere;

Svjetlosno razdoblje od 6 do 8 sati

svjetli pod UV svjetlom

sigurno prekrivanje auto felgi

jednostavnost primjene

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Razmislite samo o tome što trebate sve trebate platiti i napraviti da Vaš auto bude originalan? Možete obojiti felge svjetlećim bojama sami, a proces će vam učiniti nezaboravan užitak zbog svoje jednostavnosti. Osim toga, za sve četiri felge dovoljna je jedna boja. Budite unikatni i napravite šta i zamislite!