Svjetleće staklo i porculan

Slider

Za kućno slikanje na staklu i porculanu

Kao što se sjećamo, ranije je bilo vrlo popularno imati darove s gravurama. Satovi, darovi, kipovi, koji su dolazili iz 50-ih godina prošlog stoljeća, ukratko, gotovo svi “renomirani” darovi nose pozlaćeni natpis.

Malo kasnije, običaji su pojednostavljeni – kolege i prijatelji počeli su predstavljati šalice s imenima u bilo kojoj prigodi. Šalice za kavu s tumačenjem imena ili horoskopa imaju veliko tržište. U vrlo iznimnim slučajevima logotip ili čak i “dekal” ( na porculanu i staklu) stavljeni su na površinu poklona u obliku fotografije.

Sve se to činilo čarobnim. Ovo majstorstvo ne može se primijeniti kod kuće – potrebna vam je posebna oprema. Mi Vam predstavljamo racionalni prijedlog kao alternativnu poslovnu ideju: svjetleće darovne oznake, ukrašavanje ukrasa i logotipa na staklenim i porculanskim predmetima. Osim toga, ne trebate nikakvu posebnu opremu, osim boje za staklo, prskalicu i uzorak.

Možete obojiti samo male staklene predmete, ali i prozorska stakla, namještaj, ogledala. Slika može biti jednostavna i složena, izrađena četkom i prskanjem. Ako postoji mala vještina za crtanje, dovoljno je pronaći nekoliko prikladnih predložaka i proizvoditi uzorke. Moguće je stvoriti album-portfelj za kupca

.

Trebate malu praksu, kasnije ćete napraviti složene projekte s naglaskom na boju i prijelazima s jedne boje na drugu. Što mislite o takvoj ideji pokretanje biznisa kod kuće?