Svjetleće svijeće str

Svjetleće svijeće

Acmelight svijeće

 

Napravite posebne darove svojim prijateljima!

Rođendani, domjenci, uskoro Nova Godina – bez obzira koliko će praznika biti, donesite radost svojim prijateljima i rođacima originalnim darom. Koliko dugo ćete raditi dosadne, nepotrebne darove, poput vaza, kipova i šalica za kavu? Biste li doista željeli raditi unikatni i originalni poklon za nekoga?

Spremni smo vam predstaviti istinski zanimljivu ideju koju svi mogu koristiti prema vlastitoj mašti. Predstavite kolegi, rođaku ili prijatelju Acmelight boju ili se odlučite da naša ideja postane vaš poslovni plan!

Pa, krenimo korak po korak. Jeste li ikada vidjeli svjetleće svijeće? Naravno, – odgovorit ćete, sve svijeće su svjetleće, stoga se zovu svijećama! Ali govorimo o svjetljenju u mraku, koji svijetle vlastitim svjetlom bez plamena. Što mislite o takvoj varijanti? To znači da stavite svijeću (na primjer, gel sa svjetlećim aditivima stavite u svijeću) na policu i ona počne emitirati svjetlo sa dolaskom mraka, romantično, zar ne? Dakle, naše poslovne ideje su priklade za kućnu proizvodnju, ne trebaju vam strojevi niti velik prostor.

Dobit ćete originalan proizvod s minimalnim troškovima, koji će uvijek biti od velike potražnje. Jeftin, a najvažnije neobičan suvenir, svjetleća svijeća je savršeni dar koji mnogi ljudi žele.Poćnite razmišljati o pokretanju vlastitog posla! I zašto ne, ako ne postoji rizik!