Zvjezdano nebo

intro

Zvjezdano nebo, želim zvjezdano nebo!

 

Zvjezdano nebo

Internet je loša stvar! Svakodnevno imamo nešto novo. Bolje je staviti lokot na računalo. Upravo ste završili popravak i pojavile su se nove ideje. Naravno, od internet je! Mliječni put ili konstelacija Škorpiona! I sve ovo je na stropu dječje sobe. Ali ako pretražujete (na istom internetu), moguće je pronaći savršenu odluku – svjetleću boju.

Zvjezdana ljetna noć ……

Strogo govoreći, zvjezdano nebo nije problem, vrlo je lijepo. Nije problem, ako je strop nedavno oslikan. Na njemu možete jednostavno i brzo snimiti zvjezdano nebo, strop će biti poseban nakon njega. Tu će se pojaviti ne samo zvijezde, nego i cijeli sustav planeta, kometi i asteroidi, napravljeni uz pomoć svjetleće boje.

Tamno nebo, ukrašeno točkama udaljenih zviježđa, koje odgovara planini zvjezdanog neba. Iluzija je puna, imate dojam mira ljetne noći negdje pod Južnim nebom, gdje su zvijezde svjetlije.

Ideje za poslovanje bez početnog kapitala

Usput, zar to nije nova poslovna ideja za kućno poslovanje? Trebat će vam svjetleća boja za pozadinu, zidove i stropove i nekoliko boja za učenje vještina. Kozmička tijela će sjati gotovo kao pravi, ako ćete pristupiti profesinalno. Prvo vježbajte na listu papira za crtanje.

Stvaranje volumetrijskih slika svjetlećim bojama nije tako jednostavno, kao kod običnih. Boje izgledaju malo drugačije po danu kada je osvjetljeno. No, uzimajući malo prakse, počet ćete to činiti na pravi način. I na početku, stvorite zvjezdano nebo u dječjoj sobi.

Gledajući u sobu pospanog djeteta kako bi mu poželili laku noć zvjezdano nebo svjetli nježno, a mrak, koji uvijek grozi malo dijete, povući će se. Zvijezde i Mjesec pratit će njegove snove cijelu noć.