Svjetleći lak za nokte

Svjetleći LAK ZA NOKTE

acmelight_nails_polish
IMG_4675
IMG_4604
IMG_7864
IMG_4605
previous arrow
next arrow
acmelight_nails_polish
IMG_4675
IMG_4604
IMG_7864
IMG_4605
previous arrow
next arrow

Luminescentni lak za nokte. Neka manikura svijetli u mraku!

Da bi imali lijepe ruke moramo imati dobro održavane nokte. Svjetleći lak za nokte nije samo mogučnost stvaranja jedinstvene slike u noćnom klubu, već njeguje te sprječava bolesti noktiju.

PODRUČJA PRIMJENE:

Svjetleći lak koristi se za lakiranje noktiju koji mogu svijetliti u mraku. Svjetleči lak za nokte se odnosi na skupinu dekorativnih lakova. Nokti, obloženi takvim lakom, izgledaju uredno i prirodno tijekom dana. Svijetli žutim, plavim, zelenim, narančastim i ostalim bojama, ovisno o lakiranoj boji (dostupnih 9 boja). Osim toga, površina noktiju zaštićena je od mehaničkih oštećenja  kao i otvorena za opskrbljivanje čistog zraka u pore.

PRIMJENA:

Svjetleći lak za nokte sastoji se od prirodnih pigmenata. Ne sadrži boje i sintetičke mirise. Lakiranje se nanosi poput običnog – stavlja se nekoliko slojeva. Brzo se suši i otporan je na utjecaj deterdženata.

POLISH NAIL BOJA:

crvena, plava, svijetlo plava, zelena, narančasta, bijela, ružičasta, ljubičasta, klasična. Svaka boja stvara jednostavan i savršeni izgled noktiju u večernjim satima i postaje vrhunac svake večernje haljine, privlačeći pozornost okolnih ljudi u noćnom klubu ili na zabavi.

Brzo se suši sloj na površini nokta, stvarajući snažan svjetleći film koji svijetli u mraku te je dovoljno elastičan i otporan na deterdžente. Dizajn je potpuno kreativan smjer.

ROK TRAJANJA:

3 godine od datuma proizvodnje.

SASTAV:

butil acetat, etil acetat, nitroceluloza, butil acetat, acetil tributil citrat, izopropil alkohol, fetalni anhidrid, trimelitski anhidrid, fosfor, glikol kopolimer, stiren / akrilat kopolimer, stealkon, tokoferil acetat, benzofenon-1, pantenol.

VOLUMEN:

16 ml