Univerzalna facade boja

Univerzalna facade boja
Image is not available
acmelight_facade1
previous arrow
next arrow
Univerzalna facade boja
acmelight_facade1
previous arrow
next arrow

VulcaLight fasada – univerzalna svjetleća boja u mraku za različite površine.

Ako želite govoriti o univerzalnosti proizvoda, onda Vulcalight fasada zaslužuje pljesak u tom smislu. Uređenje zidova i stropova od gipsa, tapeta i žbuka. Površine obrađene takvom bojom, zbog sadržaja specifičnih aditiva u sebi, zaštićene su od plijesni. A učinak tople plave svjetlosti svjetleći u zgradi, koji dolaze iz zidova ili stanica ne može se usporediti s ničim sličnim.

VulcaLight fasada – akrilna boja, posebno dizajnirana za dekorativnu i zaštitnu boju unutarnjih zidova, stropova, pozadina i sl. To je linija brzo- sušećih boja. Dobra mehanička i kemijska otpornost, brzo sušenje, velika elastičnost. Zbog posebnih aditiva, boja sprječava pojavu gljivica i plijesi na obojenim površinama. Boja je potpuno spremna za upotrebu.

PRIMJENA:

VulcaLight Fasada je namijenjena dekorativnom slikarstvu zidova i stropova unutar i izvan prostorija, proizvedenih od različitih materijala: cementnih vapnenih žbuka, gipsanih ploča, opeke, betona, tapeta i drugih poroznih materijala. Koristi se za dizajn interijera.

METODA PRIMJENE:

Boja se nanosi četkom, raspršivačem ili dipiranjem. Razdoblje sušenja pod temperaturom + 20 ° s relativnom vlažnosću zraka je 50%  je do 2 sata.

POTROŠNJA:

1l na 10-13 m2.

PAŽNJA!

Boja sadrži dodatke koji se talože na dnu limenke. Prije nanošenja boja se temeljito miješa 2-5 minuta do homogene mase. Za vrijeme primjene potrebno je redovito miješati

SKLADIŠTENJE I MJERE OPREZA:

Čuvati i transportirati boju u hermetički zatvorenim spremnicima pod temperaturom od 0 do 30 ° izvan dosega djece. Držite podalje od izvora vatre i od izravnog sunčevog svjetla, uređaja za grijanje i vlage. Tijekom slikarskih radova zgrada bi trebala biti dobro prozračena. Koristite gumene rukavice za zaštitu vaših ruku. Koristite respirator za zaštitu dišnih puteva primjenom metode raspršivanja. Prazni spremnici trebaju se reciklirati. Radni alati trebaju se oprati u otapalu.

SVJETLEĆE RAZDOBLJE:

6-8 sati nakon punjenja

BRZO SUŠENJE:

Pod temperaturama + 20 ° s relativnom vlažnošću zraka 50%  je do 4 sata.

PRIPREMA POVRŠINE:

Površinu treba očistiti od starih labavih i neprozirnih obloga, ukloniti prašinu i prljavštinu.

PAKIRANJE:

metalna posuda 0,5 l, 1 l.

SASTAV:

Na temelju visokokvalificirane 2k akrilne smole s funkcionalnim aditivima, ksilen, smjesa sterički sastavljenih soli.

Rok valjanosti:

18 mjeseci od datuma proizvodnje.