Tekućina Glassmat

Tekucina za matiranje stakla. Vulcanus boje

Tekucina za matiranje stakla. Vulcanus boje

 

 

 

 

 

 

 

Karakteristike: prozirna tekućina.  Koristi se za plastične posude koje se pune s glassmat tekućinom te se u tekućinu uranjaju stakleni predmeti koji se matiraju.

Primjena: Koristi se za matiranje nepravilnih i okruglih oblika stakla i također: boca, čaša, visokih čaša za vino, pepeljara, staklenih proizvoda za hotele i restorane, ogledala, staklenih namještaja, za izradu vitrine trgovina, zrcala, ostakljenog porculana, prestižnih nagrada, brojeva na  prozorima automobila, keramičkim pločicama, granitnoj površini, keramičkom granitu, keramici.

Skladištenje: – pohranite u hermetički zatvorenoj plastičnoj posudi na temperaturi +8 – +20 C. Dopušteno je malo tekućeg otpada. Prethodno stanje tekucine  obnavlja se običnim miješanjem. Pohranite u originalnoj zapečaćenoj posudi u zatvorenom prostoru. Rok upotrebe je  6 mjeseci od datuma proizvodnje.

Mjere predostrožnosti: Izbjegavajte gutanje i kontakte s tekućinom. Cirkulacija svježeg zraka u radnom prostoru.
Potrošnja: tekućina za oblaganje je višekorisna. S 0,5 l. može se obložiti od 22 do 30 m².
Metoda apliciranja:  Tehnologija rada s tekućinom je jednostavna i ne zahtijeva velika ulaganja, baš kao što je rad s tijestom. Postupak apliciranja proizvoda  izgleda ovako:
– Uzmite plastičnu posudu , koja je veća od objekta s kojim radite.
– Stavite objekt u praznu plastičnu posudu. Ulijte vodu do razine koja je potrebna za graviranje.
– Izvadite objekt iz plstične posude i označite razinu vode na vanjskoj strani spremnika. Izlijte vodu. Osušite posudu i objekt.
– Napunite posudu s tekućinom za matiranje Glassmat do označene razine.
– Polako stavite objekt u spremnik; Onemogućiti objek da se kreće u posudi. Ostaviti ga 15 minuta.
– Nakon 15 min izvadite objekt iz posude.
– Operite objekt sapunom i vodom. Osušite ga. Ostalu tekućinu vratite nazad u orginalnu posudu  zato što se tekućina može koristiti više puta.
– Proizvod je spreman
Matiranje stakla! Glassmat. Tekucina. Vulcanus bojeMatiranje stakla! Glassmat. Tekucina. Vulcanus boje