Česta pitanja

Pitanja o tvrtki i certifikatima

Pitanje:
O Acmelightu?

Odgovor:
Acmelight je zaštitni znak pod kojim se proizvodi kvalificirana certificirana svjetleća boja. Acmelight je generator ideja o ukrašavanju u svim sferama gradnje i obnove, dizajna i oglašavanja, sigurnosnih sustava.

Pitanje:
Povijest tvrtke Acmelight?

Odgovor:
Povijest tvrtke Acmelight započinje 2006. godine od trenutka registracije i potvrđivanja proizvodnje svjetlećih boja. Naša tvrtka je smještena u Krivoy Rogu u Ukrajini, a već od prvih dana postojanja počinje se brzo razvijati i jačati svoj položaj.

Pitanje:
Koji je koncept naše tvrtke?

Odgovor:
Naša tvrtka nastoji na visokom standardu raditi u svim granama te na svakoj razini organizacije kvalitete za postizanje ciljeva. U isto vrijeme željeli bismo stvoriti prekrasan, individualan, svijetli svijet oko vas.

Pitanje:
Koja je misija tvrtke Acmelight?

Odgovor:
Distribucija proizvoda na tržište, popularizacija svjetlećih boja, razvoj novih distribucijskih tržišta.

Pitanje:
Koja dostignuća je tvrtka Acmelight postigla do danas?

Odgovor:
Tvrtka Acmelight ima konstantan rast. To je tvrtka koja privlači mnoge partnere i kupce. Odjeli tvrtke već su otvoreni u Rusiji, Europi i drugim zemljama širom svijeta. Naša tvrtka je otvorila više od 20 reprezentativnih odjela širom svijeta za u prošloj godini.

Pitanje:
Koje su konkurentske prednosti tvrtke Acmelight?

Odgovor:
Acmelight tvrtka nudi kvalitetu proizvoda u usporedbi s mnogim krivotvorinama. Broj zastupnika u mnogim gradovima Rusije, Ukrajine, Europe osigurava 100% isporuke naručenih proizvoda na vrijeme, nisku cijenu jedinstvenih i široko korištenih proizvoda u mnogim granama. Potvrđeni proizvodi omogućuju prodavanje u velikim količinama. Acmelight kompanija proizvodi od visokokvalitetnih i vezivnih sirovina i materijala, koji pružaju dugotrajno trajanje boja na svim vrstama površina, uzimajući u obzir svoju posebnost.

Pitanje:
Kako je Acmelight rastao kroz godine?

Odgovor:
Naša tvrtka je povećala svoj potencijal i pouzdano razvija mrežu distributera tijekom cijelog razdoblja razvoja. Naučili smo kako raditi sa svim trgovcima i stalnim kupcima. Profesionalne vještine u proizvodnji i kvalitetu savjetodavne podrške, procesa isporuke i plaćanja.

Pitanje:
Koje marke, tvrtke, surađuju s vašom tvrtkom?

Odgovor:
To su npr : Kraft Foods Ukraine, ABK LTD, distributeri “Nissan” i “Renault”, Dječja pjesma Eurovision 2011 i mnogi drugi.

Pitanje:
Zašto je “posao, napravljen od ljepote” slogan vaše tvrtke?

Odgovor:
Izbor ovog slogana nije slučajan. Naš slogan zvuči tako, a naša tvrtka proizvodi svjetleće boje i ukrasne artikle, što omogućuje razvoj poslovanja bez napora i troškova.

Proizvodi

Pitanje:
Jesu li vaši proizvodi certificirani?

Odgovor:
Kvaliteta proizvoda Acmelight potvrđuju dokumenti i certifikati Ministarstva zdravstva u Ukrajini, Sanitarno-epidemiološka Zaključak № 05.03.02-04 / 42798, TUV Njemačka №78.01.05.001.П.010122.06.09, MSDS. Potvrđujući sigurnost primjene, dajemo jamstvo da naši proizvodi u potpunosti odgovaraju zahtjevima kvalitete TU U 24.3-3017906997-002: 2009, TU U 24.6-3017906997-001: 2009, te da nemaju nikakvih štetnih materijala.

Pitanje:
Kako možemo dobiti uzorke?

Odgovor:
Imamo veliku skupinu uzoraka: za potencijalne trgovce – nanosimo boju na različite vrste površina koje vam možemo poslati na navedenu adresu.

Pitanje:
Dali je boja opasna za zdravlje djeteta i za ljude uopće?

Odgovor:
Boja nema negativan utjecaj na kožu ljudi. Naša boja je prošla razne testove i potvrđena je certifikatima kvalitete Rusije, Ukrajine i Europe.

Pitanje:
Koji su to svjetleći periodi svakog proizvoda?

Odgovor:
Maksimalno punjenje daje učinak svjetla s trajanjem od 6-8 sati. Velika prednost je trajanje svjetla s minimalnim vremenom za punjenje. U prvim satima proizvod ima sjajno svjetlo, koje s vremenom sve više slabi.
Tvar apsorbira i emitira svjetlo s trajanjem do 80 godina, osiguravajući trajnost učinka.
Boja: 6-8
Fotografski papir, film: 4-5
Poljski: 2-3
Svijeće: 2-3
Lopte: 3-4
Kamenje: do 4-5

Pitanje:
Kako se provodi “punjenje”?

Odgovor:
Punjenje od sunca postiže se za 10 minuta a ako je oblačno vrijeme, potrebno je 30 minuta, kao i od obične žarulje sa žarnom niti. Najbrže punjenje vrši se pomoću UV svjetiljke.

Pitanje:
Je li dovoljna ulična rasvjeta za punjenje boje?

Odgovor:
Tehnologija obrade “svjetlosni efekt” daje Acmelight boji glavnu mogućnost punjenja iz izvora. Svaki izvor svjetlosti može napuniti oslikanu površinu, tj. Nije potrebno provesti mnogo napora za uobičajeno punjenje. Ulična rasvjeta će pružiti malo napajanje, ali povećava trajanje svjetlećeg efekta.

Pitanje:
Dali stvarno može svjetliti 8-12 sati ili trebamo posebnu rasvjetu?

Odgovor:
Vrijeme svjetlosnog efekta od 8 do 12 sati je realno i može se postići pravilnom aplikacijom boje na pripremljenoj površini prema prikazanim uputama. Boja svijetli vrlo snažno tijekom prvog sata, a zatim blijedi 8-12 sati.

Pitanje:
Može li se boja puniti iako je oblačno tijekom dana?

Odgovor:
Bilo koji izvor svjetlosti (čak i slab) puni i hrani naš proizvod za određeni postotak, stoga je za puni naboj nužan utjecaj jakih svjetlosnih izvora, ako želite da svjetli jače i duže.

Pitanje:
Hoće li površina biti napunjena, ako se boja primijeni na objektu, koji nisu potpunosti u mraku, govoreći “djelomično” (zračni kistovi na automobilima koji se kreću u mraku, između svjetiljki… ili vanjskog oglašavanja u gradu)?

Odgovor:
Acmelight boja je univerzalna i može se napuniti pod bilo kakvim svjetlosnim utjecajem na elementu u punoj tami ili “” djelomičnom. “Struktura boje je razvijena za prikupljanje svjetlosti iz bilo kojeg izvora i emitiranje u tami.

Pitanje:
Koliko dugo boja drži na primijenjenoj površini?

Odgovor:
Ovisi o čimbenicima kao što su pripremljena površina, uvjeti rada, utjecaji na okoliš, ekološku sigurnost. Točno takvi čimbenici definiraju pojam izdržljivosti materijala boje, ali kako praksa pokazuje, ona traje ne manje od 20 godina unutar zgrada.

Pitanje:
Dali se svjetleća boja mjenja u odnosu na orginalnu boju?

Odgovor:
Preko dana imaju svoje izvorne boje. Po mraku boja dobiva zeleno-žutu boju ima pigmente izvorne boje. Također imam boju klasično svijetlo-plavog svjetla.

Pitanje:
Koja je klasična boja?

Odgovor:
Površina ima normalnu boju tijekom dana, a po mraku zeleno-žuta ili svijetlo-plava koja je ugodna za oči.

Pitanje:
Koja je vrsta boje prikladna (ili pogodna) za slikanje na primjer, reklamne bannere, plakate, tj. Treba li koristiti posebne pisače za ispis velikog formata?

Odgovor:
Ne, ne treba. Ova vrsta boja je razvijena za printere. Možete je primijeniti metodom sito-tiska u reklamnom poslu ili pomoću zračnog pistolja. A osim toga, možete dobiti ogroman učinak, koristeći ne samo boju, nego i papir te film s istim načelom rada.

Pitanje:
Kako utječu uvjeti okoliša (minus temperature, sunce) na svojstva Acmelight boja?

Odgovor:
Kao što je poznato, prirodni faktor ima utjecaj na sve. Naša boja otporna je na različite čimbenike (kemijska, fizikalna, mehanička). Ciklus apsorpcije svjetlosti, njegovo skladištenje i emitiranje se ponavlja mnogo puta tijekom potvrđenog termina. Minusna temperatura (-20 С) smanjuje minimalno vrijeme svjetlosti za 2 puta. Sunce djeluje neutralno.

Pitanje:
Je li moguće miješati boje za izradu nijansi?

Odgovor:
Miješanje boja jedni s drugima moguće je u slučaju ako se boje pomiješaju prema vrsti primjene (metal, drvo, beton).

Pitanje:
Je li moguće promijeniti ranije obojanu površinu ili je maknuti sa Acmelight bojom?

Odgovor:
Da, moguće je. Posebno otapalo je osigurano zasebno za svaku vrstu boje. Posebna otapala ne ostavljaju trag boje na površini № 649, 650, 651. U ovom slučaju samo Acmelight tekstil ne može se oprati, dok je fiksiran u strukturi kao gumeni sloj.

Pitanje:
Gdje bi se boje trebale pohraniti i koje je vrijeme skladištenja?

Odgovor:
Boje treba čuvati u originalnoj hermetički zatvorenoj posudi, smještenu unutar zgrade s relativnom vlagom od 50% i pod temperaturom od +5 do +20 ° C. Rok trajanja: 18 mjeseci od datuma proizvodnje.

Pitanje:
U kojem volumenu se boja pakira?

Odgovor:
Boja se pakira u metalnim limenkama volumena 0,5, 0.75, 1 l.

Pitanje:
Imate li boje u spreju?

Odgovor:
Ne raspolažemo proizvodima u raspršivačima, zato što se gubi kvaliteta. Nismo zainteresirani za svjetlo koje svjetli manje od 6-8 sati, stoga koristimo veću veličinu čestica za proizvodnju boje.

Pitanje:
Sadrži li Acmelight boja poseban miris?

Odgovor:
Tvrtka Acmelight proizvodi boje na osnovi visoko kvalificiranih otapala. Boja ima miris, lagani nenametljiv. Boja Acmelight Cvijeta, Acmelight Textile imaju okus poput akvarelnih boja, a boja se proizvodi na bazi vode. Sve druge boje imaju miris slikarskih proizvoda.

Pitanje:
Imate li paletu boja?

Odgovor:
Crvena, narančasta, zelena, plava …

Pitanje:
Koje su boje i debljine foto-papiri?

Odgovor:
Boja: Bijela s bež žuto-sjenom, Svjetli: Zeleno-žuta i svijetlo plava, debljina je 0,25 mm, gustoća 200 g / m2.

Pitanje:
Kako ispisati sliku na filmu, foto-papiru?

Odgovor:
Za svaku površinu nalaze se upute za aplikaciju, koje se dobivaju na zahtjev. Slika se primjenjuje tintnim pisačem sa standardnim bojama.

Pitanje:
Što su to svjetleće stjene?

Odgovor:
Svjetleće stjene izrađuju se za ukrašavanje i ornamentiranje.

 

Primjena boje

Pitanje:
Hoće li površina, bojana Acmelight bojom, mijenjati boju, ili će to biti ista, kao i kod bojanja?

Odgovor:
Naše svjetleće boje Acmelight nisu transparentne. Površina mijenja boju u cijelosti ili djelomično, ovisno o površini, na koju se nanosi. Boje s premazom pokrivaju izvornu boju i strukturu podloge (površine). Nevidljive boje prikazane su pod zaštitnim znakom UVLIGHT, vidljivo je samo u UV svjetlu.

Pitanje:
Imate li upute za primjenu boja na različite površine?

Odgovor:
Dajemo upute za svaku vrstu boje koje pomažu pri apliciranju Acmelight boja na odgovarajući način.

Pitanje:
Dali boja koja se aplicira na staklo svjetli s obje strane?

Odgovor:
Svjetlost će biti vidljiva s obje strane nakon punjenja s jedne strane, ali osvijetljena strana će jače svjetliti, dok bi svaka strana trebala biti osvjetljenja zasebno za makisimalan efekt emitiranja svjetlosti.

Pitanje:
Koju opremu trebate imati za primjenu boje na površinu?

Odgovor:
Mozete klasičnom četkom nanositi, zračnim pistoljem…

Pitanje:
Je li potrebno nanositi boju određene vrste prema vrsti površine?

Odgovor:
Svaka vrsta boja je dizajnirana za određenu površinu, uzimajući u obzir njezina svojstva.

Pitanje:
Koja je maksimalna debljina nanesenog sloja boje?

Odgovor:
Prije primjene na površinu pročitajte upute. Debljina se može mjeriti okom, u slučaju prekomjerne primjene pojavit će se pruge, vrijeme sušenja se povećava, kao i stopa potrošnje. Dovoljan je jedan sloj boje!

Pitanje:
Kakve boje će biti prikladne za pozadinsko slikanje?

Odgovor:
Možete koristiti Acmelight Facade za pozadinsku sliku.

Pitanje:
Želim obojiti rubove automobila bojama. Ima li kakvih posebnih informacija koje moram znati?

Odgovor:
Boja ima niz zanimljivih svojstava. Primjenom toga primjećemo niz regularnosti koje trebate uzeti u obzir:
1. Oštar pad temperature.
2. Sumrak. Razdoblje sumraka u danu uzima dio svjetlosne emisije, a svjetlosna energija nije dovoljna za punjenje boje u ovom trenutku, ali istovremeno to svjetlo može djelomično pokriti osvjetljenje oslikanih rubova.
3. Temperatura okoline, koja je niža od 0 °, također utječe na vrijeme sjaja. Što je hladniji, kraći je čimbenik svjetlosnog trajanja.

Pitanje:
Što bih trebao obratiti pažnju tijekom bojanja?

Odgovor:
Prije svega, morate obratiti pozornost na čimbenike kao što su površinske dimenzije, čistoća, polaganje svjetlosnih čestica, oštar pad temperature, temperatura okoliša, učinkovita primjena slojeva boje.

Pitanje:
Koja temperatura bi trebala biti pri nanošenju boje na površini?

Odgovor:
Primjena boje vrši se na temperaturi od + 5 ° C do + 30 ° C.

Pitanje:
Koja je razlika između fluorescentnih, nevidljivih i svjetlećih boja?

Odgovor:
Svjetleće boje su one koje mogu apsorbiranu energiju transformirati u svjetlost koja emitiraju. Fluorescentni pigmenti emitiraju svjetlo prema djelomičnom refleksu svjetla.

Pitanje:
Trebamo li koristiti posebna otapala, kada boja Acmelight dođe u kontakt s tijelom?

Odgovor:
Postoje posebna otapala za uklanjanje boja Acmelight. Možete izbrisati boju otapalima № 649, 650, 651, a zatim temeljito oprati u vodi.

Pitanje:
Koja je metoda sušenja boje?

Odgovor:

Sušenje boja napravljeno je prema tehničkim uputama, koje se isporučuju zajedno s proizvodom. Samo boje Acmelight Textile moraju biti spaljene u toplinskoj peći, ali ne duže nego što je potrebno za sušenje! Boja za metal, staklo, plastiku suši se do 2 sata.

Na primjer: 100-120 stupnjeva je dovoljno nekoliko minuta za pečenje i sušenje, ali ne i za sve boje i vrste tkiva, samo za tekstilne i orasalne boje! Dovoljno je koristiti 80 ° C s trajanjem do jedne minute uz strujanje zraka od industrijskog fen za druge vrste boja.

Pitanje:
Je li moguće miješati Acmelight boje s drugim vrstama boja, koje imaju iste materijale?

Odgovor:
Acmelight boja ne može se miješati s drugim bojama jer se svi vezni materijali mogu uništiti.

Pitanje:
Može li boja izgoriti na suncu?

Odgovor:

Acmelight boja je otporna na utjecaj sunčevih zraka.

Pitanje:
Koliko snažno boja drži na materijalu?

Odgovor:
Acmelight Textile, primijenjen na materijal, čvrsto se fiksira u strukturi materijala. Tekstil Acmelight je otporan do 80 pranja.

Pitanje:
Koje boje su pomiješane s očvršćivačima i u kojem omjeru?

Odgovor:
Acmelight Metal, Acmelight Glass Classic i Plastic se miješaju sa učvršćivačemu u omjeru 2 (boja) do 1 (učvršćivač). Potrebno je miješati samo onu količinu boje koju ćete koristiti.

Pitanje:
Je li potrebno koristiti primer?

Odgovor:
Primer se koristi ako je površina tamna. Primer stvara reflektirajuću površinu za jačanje učinka. Preporučujemo upotrebu temeljnog premaza bijele boje.

Pitanje:
Kako je boja otporna na staklo?

Odgovor:
Boja je vrlo otporna na svim površinama, uključujući staklo. Ako želite povećati otpornost boje, prije njezine primjene morate obraditi staklo pomoću GlassMata.

Pitanje:
Briše li se boja iz stakla?

Odgovor:
Boju je teško izbrisati. Moguće je da će početi slabiti u 3-4 godina.

Pitanje:
Dali je Acmelight boja opasna za cvijeće?

Odgovor:
Ne, nije. Boja Acmelight z cvijeće ne šteti biljci. Posebno je namijenjena za primjenu na cvijeću, ne oštećujući strukturu.

Pitanje:
Šta je potrebno za maksimalnu jačinu svjetljenja?

Odgovor:
Nanositi boju prema uputama i dobro sušiti.