Boja za označavanje cesta

Acmelight road – boja za označavanje ceste

road_banka
road4
smart-highway-glowing-lines
smart-highway-glowing-lines-16
cropped-smart-highway-glowing-lines.jpg
previous arrow
next arrow
road_banka
road4
smart-highway-glowing-lines
smart-highway-glowing-lines-16
cropped-smart-highway-glowing-lines.jpg
previous arrow
next arrow

 

AcmeLight Road – Svjetleća boja za označavanje cesta, pješačkih prijelaza i pločnika, biciklističkih staza itd.

SVOJSTVA:

Oblici otporni na abraziju, vodu i slanu podlogu, svijetli u mraku. Pojava boja – grubo, jednolično, mat površine. Skrivena snaga filma, g / m2 – ne više od 187,5. Vrijeme sušenja pri 18-22 ° C, 3. stupanj, debljina mokrog filma od 100-150 mikrona, najviše 25 minuta. Maseni udio krutina,%, ne manji od 71.5. Otpornost na statički učinak 3% -tne otopine NaCl na temperaturi od 18-22 ° C, h, ne manje od 72 ° C Gustoća na 18-22 ° C, g / cm3, ne manje od 1,49. Protok (pokrivanje 600-700 mikrona vlažnog), g / m 2 – 500-700. Nosivost koeficijenta – 0,62.

VRIJEME OSVJETLJENJA:

6-8 sati.

IZVRŠENJE RADOVA:

Površina mora biti čista od prašine, masti, industrijskih ulja i ostalih onečišćenja. Boja se miješa do homogene mase i primjenjuje uobičajenim raspršivanjem, četkom, valjkom ili posebnim mehaniziranim postupkom na suhoj površini na temperaturama od 5 do 35 ° C i relativnom vlagom od 80%. Mehanička sredstva nakon uporabe mješavine za ispiranje toluena i acetona (u omjeru 1: 1), ili mješavine benzina i acetona u istom omjeru. Kada se nanese konvencionalnom bojom za raspršivanje, razrijedi se do viskoznosti smjese toluena (otapalo ili 646) s acetonom u omjeru 1: 1 u količini od najviše 15% ukupne težine.

SASTAV:

Suspenzija pigmenta fosfora i punila u otopini akrilne smole uz dodatak otapala i funkcionalnih aditiva.

UVJETI ČUVANJA I OPREZI:

Skladištiti u originalnoj zapečaćenoj ambalaži, u suhim uvjetima pri temperaturi od najviše 30 ° C, izvan djece. Držite podalje od izravne sunčeve svjetlosti, vlage i topline.

PAKIRANJE:

0,5L, 1L, 5L

ROK UPOTREBE:

18 mjeseci od datuma proizvodnje u izvornom zatvorenom pakiranju.