Boja za beton i zidove

Acmelight boja za beton i zidove

Boja za beton i zidove
concrete
concrete 4
concrete 2
previous arrow
next arrow
Boja za beton i zidove
concrete
concrete 4
concrete 2
previous arrow
next arrow

 

Boja je potpuno spremna za primjenu. Je li moguće zamisliti da sve dosadne, obične betonske površine mogu početi živjeti novim životom s mrakom? Popločana staza koja svjetli vodi vas do kuće, čiji se zidovi osvjetljavaju na isti način pod pokrovom noći, ali sada samo u plavom svjetlu. To nije ilustracija u nekoj bajci, to je prava stvarnost. Acmelight svjetleće boje su posebno napravljene za betonske površine bilo koje vrste te rade čuda!

Acmelight boja za beton – boja se brzo suši, stvara svjetleću boju koja svijetli – svjetlo-plavom ili zelenom bojom u mraku. Ima visoku razinu abrazije i izdržljivosti te vodonepropusnost, stvara tvrdu, otpornu i dugotrajnu prevlaku. Otporna je na mehaničko naprezanje, kemikalije, ulja i deterdžente.

PRIMJENA:

Acmelight boja za beton se koristi za bojanje zidova noćnih klubova, kuglana, kuća, dvorana za laserski show i drugih prostorija. Koristi se za sve vrste površina: prirodni i umjetni kamen, beton, cigla, crijep, pločnik itd.

METODA PRIMJENE:

Acmelight boja za beton se nanosi na čistu i suhu površinu valjkom, četkom, zračnim pištoljem za bojanje (bez zagrijavanja). Prije upotrebe dobro promiješajte. Dopušteni temperaturni raspon: od -10 ° C do + 30 ° C.

POTROŠNJA:

1 sloj po 6-8 m2/1l.

PAŽNJA!

Boja sadrži dodatke koji se talože na dnu limenke. Prije nanošenja boja se temeljito miješa 2-5 minuta do homogene mase. Tijekom primjene potrebno je često miješati.

SKLADIŠTENJE I MJERE OPREZA:

Čuvati i transportirati boju u hermetički zatvorenim spremnicima pod temperaturom od 0 do 30 °.Držati van dosega djece. Držite podalje od izvora vatre i od izravnog sunčevog svjetla, uređaja za grijanje i vlage. Tijekom slikarskih radova zgrada bi trebala biti dobro prozračena. Koristite gumene rukavice za zaštitu vaših ruku. Koristite respirator za zaštitu dišnih puteva primjenom metode raspršivanja. Prazni spremnici trebaju se reciklirati. Radni alati trebaju se prati u otapalu.

SVJETLEĆE RAZDOBLJE:

6-8 sati nakon punjenja

BRZO SUŠENJE:

Pod temperaturama + 20 i relativne vlažnosti zraka 50% – do 4 sata.

PRIPREMA POVRŠINE:

Površinu treba očistiti od starih labavih i neprozirnih obloga, ukloniti prašinu i prljavštinu.

PAKIRANJE:

metalna posuda  0,5 l, 1 l.

POTROŠNJA:

u prosjeku – 1l po 8-10 m2 ovisi o vrsti površine i načinu primjene.

Rok valjanosti:

18 mjeseci od datuma proizvodnje.