Boja za cvijeće

Acmelight boja za cvijeće

acmelight_flower
flower2
flower3
flower4
previous arrow
next arrow
acmelight_flower
flower2
flower3
flower4
previous arrow
next arrow

 

Svjetleća boja za cvijeće . Osjetljive ružičaste ružice, baršunaste latice ljubičica, šarene krizanteme, tulipani ili ljiljani svježe su cvijeće, emitiraju svjetlu aromu i teško ih je ne voljeti. Iznenaditi običnim buketom ruža, tulipana, karanfila ili čak polja tratinčica. Fantaziju cvjećara, naravno, vrijedi poštovati, ali, ipak, vrpce, lukovi, zrnca i zeleni dijelovi su otrcani, dosadni i predvidljivi.

Acmelight boja za cvijeće je linija brzo-sušećih boja za primjenu na svježem cvijeću. Ova boja stvara tanki šareni sloj na cvjetnom pupoljku, koji svijetli u mraku, svijetli plavim ili zelenim bojama. Bez utjecaja na latice vlakana, boja ne kvari cvijet. Sušenje je brzo zbog akrilne baze. Boja je potpuno spremna za primjenu.

PRIMJENA:

Boja je dizajnirana za dekorativno slikanje cvijeća. Koristi se za primjenu na svježem cvijeću, svježim i umjetnim božićnim drvećem i drugim biljkama.

METODA PRIMJENE:

Boja se nanosi četkom, prskalicom ili potapanjem. Razdoblje sušenja ispod temperature + 20 ° , relativna vlažnost zraka je 50% do 2 sata.

POTROŠNJA:

1l na 10-13 m2. ili od 700 do 1400 cvjetnih pupova

PAŽNJA!

Boja sadrži dodatke koji se talože na dnu limenke. Prije nanošenja boje se temeljito miješaju 2-5 minuta do homogene mase. Tijekom primjene potrebno je dodatno miješati.

SKLADIŠTENJE I MJERE OPREZA:

Čuvati i transportirati boju u hermetički zatvorenim spremnicima pod temperaturom od 0 do 30 ° izvan dosega djece. Držite podalje od izvora vatre i od izravnog sunčevog svjetla, uređaja za grijanje i vlage. Tijekom slikarskih radova zgrada bi trebala biti dobro prozračena. Koristite gumene rukavice za zaštitu vaših ruku. Koristite respirator za zaštitu dišnih puteva primjenom metode prskanja. Prazni spremnici trebaju se reciklirati. Radni alati trebaju se prati u otapalu.

SVJETLEĆE RAZDOBLJE:
6-8 sati nakon punjenja

BRZO SUŠENJE:

Pod temperaturama + 20 ° i relativnoj vlažnosti zraka 50% -je do 4 sata.

PRIPREMA POVRŠINE:

Površinu treba očistiti od starih labavih i neprozirnih obloga, ukloniti prašinu i prljavštinu.

PAKIRANJE:

metalna posuda  0,5 l, 1 l.

SASTAV:

Na temelju visokokvalitetne 2k akrilne smole s funkcionalnim aditivima, ksilen, smjesa sterički sastavljenih soli.

ROK VALJANOSTI:

18 mjeseci od datuma proizvodnje.