Luminous boja za staklo

Acmelight boja za staklo

acmelight_glass_classic
glass1
glass2
photo33
previous arrow
next arrow
acmelight_glass_classic
glass1
glass2
photo33
previous arrow
next arrow

 

Acmelight boja za staklo je dvokomponentna. Kako napraviti dva ukrasa od jednog i to potpuno drugačija? Ne postoji čarolija, samo svjetleća boja Acmelight Glass Classic, namijenjena staklu, ogledalima, porculanu itd.  Čuda će započeti odmah nakon što počne  svijetliti u mraka ispred prozora. Sve će stati kada savršeni novi predmeti  zauzmu svoje mjesto i poćnu emitirati toplo zelenu ili svijetlo-plavu svjetleću boju!

Acmelight Glass Classic stvara šareni pokrov koji svijetli svijetlo-plavom ili zelenom bojom u mraku. Ima visoku razinu snage i otpornosti na vremenske uvjete. Otporna je na deterdžente, ulja, kao i neka organska otapala te se brzo suši.

PRIMJENA:

Boja se primjenjuje za bojanje stakla, ogledala, glina i porculana. Može se koristiti za slikanje visokih stakala, naočala, pepeljara, stakla, zrcala, dizajna prozora i zrcala, posuđe za hotele i restorane, staklarija. Ima visoku potražnju noćnih klubova i kabarea. Prikladna za sve tehnike slikanja na porculanu – s konturama, matricama, spužvom, itd. Ili umotavanjem u 1-3 tanka sloja.

METODA PRIMJENE:

Boja se nanosi četkom, valjkom ili uranjanjem u 1-3 tanka sloja. Primjenom raspršivača zraka, veličina mlaznice je 1,4-1,5 mm, tlak 3-4 bara. Preporučuje se staviti drugi (srednji sloj) – 15-22 µm. Koristite stvrdnjavanje, koji sadrži ksilen, u omjeru 2: 1. Razdoblje sušenja ispod temperature + 20 s relativnom vlažnošću zraka 50% je do 4 sata.

POTROŠNJA:

1l za 1 SLOJ 10-12 m2\

PAŽNJA!

Boja sadrži dodatke koji se talože na dnu limenke. Prije nanošenja boje se temeljito miješaju 2-5 minuta do homogene mase. Tijekom primjene potrebno je često miješati.

SKLADIŠTENJE I MJERE OPREZA:

Čuvati i transportirati boju u hermetički zatvorenim spremnicima pod temperaturom od 0 do 30 ° izvan dosega djece. Držite podalje od izvora vatre i od izravnog sunčevog svjetla, uređaja za grijanje i vlage. Tijekom slikarskih radova zgrada bi trebala biti dobro prozračena. Koristite gumene rukavice za zaštitu vaših ruku. Koristite respirator za zaštitu dišnih puteva primjenom metode prskanja. Prazni spremnici trebaju se reciklirati. Radni alati trebaju se oprati u otapalu.

SVJETLEĆE RAZDOBLJE:

6-8 sati nakon punjenja

BRZINA SUŠENJE:

Pod temperaturama + 20 ° i relativnom vlažnošću zraka 50%  je do 4 sata.

PRIPREMA POVRŠINE:

Površinu treba očistiti od starih labavih i neprozirnih obloga, ukloniti prašinu i prljavštinu.

PAKIRANJE:

metalna limenka  0,5 l, 1 l.

SASTAV:

Na temelju visokokvalitetne 2k akrilne smole s funkcionalnim aditivima, ksilen, smjesa sterički sastavljenih soli.

Rok valjanosti:

18 mjeseci od datuma proizvodnje.