Svjetleca boja za metal

76.50138.00

Svjetleca boja se nanosi na metalne površine unutar i izvan zgrade. Područje primjene ove boje je prilično široko: auto-tuning, airbrushing, slikarstvo rubova automobila, dizajn eksterijera i interijera. Usput, moguće je napraviti svjetleće brojeve tablice! VulcaLight Metal primjenjuje se na svim metalnim površinama.

SKU: sv-me Kategorija:

Opis

Više Vam ne treba svjetlo zato što predmet ili materijal može samostalno svijetliti? Dovoljno ga je prekriti debelim slojem boje. Svjetleća VulcaLight boja je posebno napravljena za metal. Takva vrsta boja ne samo da svijetli, nego štiti metalne površine. Auto-tuning, dizajn zgrada i prostora, ograde i znakovi – sve to može svijetliti noću bez svjetiljki, bez akumulatora i baterija.
VulcaLight Metal stvara šareni pokrov koji svijetli u mraku svijetlo plave ili zelene boje, s povećanom čvrstoćom i vremenom otpornošću na djelovanje deterdženata, ulja, kao i nekih organskih otapala. Boja se brzo suši.

PRIMJENA:
Boja se nanosi na metalne površine unutar i izvan zgrade. Područje primjene ove boje je prilično široko: auto-tuning, airbrushing, slikarstvo rubova automobila, dizajn eksterijera i interijera. Usput, moguće je napraviti svjetleće brojeve tablice! VulcaLight Metal primjenjuje se na svim metalnim površinama.

METODA PRIMJENE:
Boja se nanosi četkom, valjkom ili uranjanjem u 1-3 tanka sloja. Primjenom mlaznice zrakom, mlaznicom raspršivača zraka 1,4 – 1,5 mm, tlakom od 3-4 bara, za drugi sloj se preporučuje se primjenjivati = 15 – 22 µm; Nanesite boju zajedno sa ucvrscivacem, koji sadrži ksilen u omjeru 2: 1. Razdoblje sušenja pod temperaturama +20 i relativne vlažnosti zraka 50% je do 4 sata.

POTROŠNJA:
1.5 L (1 L boje i 0.5 L učvršćivača) – jedan tipičan sloj premaza za 7-9 m2

PAŽNJA!
Boja sadrži dodatke koji se talože na dnu limenke. Prije nanošenja boje se temeljito miješaju 2-5 minuta do homogene mase. Za vrijeme primjene potrebno redovito mješati.

SKLADIŠTENJE I MJERE OPREZA:
Čuvati i transportirati boju u hermetički zatvorenim spremnicima pod temperaturom od 0 do 30 ° izvan dosega djece. Držite podalje od izvora vatre i od izravnog sunčevog svjetla, uređaja za grijanje i vlage. Tijekom slikarskih radova zgrada bi trebala biti dobro prozračena. Koristite gumene rukavice za zaštitu vaših ruku. Koristite respirator za zaštitu od disanja, nanesite metodu prskanja. Prazni spremnici trebaju se reciklirati. Radni alati trebaju se prati u otapalu.

SVJETLEĆE RAZDOBLJE:
6-8 sati nakon punjenja

Brzo sušenje:
Pod temperaturama + 20 ° C, i relativne vlažnosti 50% – do 4 sata

PRIPREMA POVRŠINE:
Površinu treba očistiti od starih labavih i neprozirnih obloga, ukloniti prašinu i prljavštinu.

PAKIRANJE
0.75l

SASTAV:
Na temelju visokokvalitetne 2k akrilne smole s funkcionalnim aditivima, ksilen, smjesa sterički sastavljenih soli.

Rok valjanosti:
18 mjeseci od datuma proizvodnje.

Dodatne informacije

Pakiranje

0.75 L, 1.5 L

Boja

Klasik zelena, Klasik plava, Crvena, Zuta, Plava, Zelena, Narandzasta, Pink, Bijela, Magenta