Svjetleca boja za sigurnosne sisteme – EVAC

65.00120.00

Foto-luminous VulcaLight EVAC boja koristi se za označavanje ikona za evakuaciju (evakuacijske oznake). Idealna je za primjenu na sustave zaštite od požara. Može se nanositi unutar i izvan zgrade. Označavanje evakuacije postala je najpopularnija primjena EVAC boje u posljednjih nekoliko mjeseci.

SKU: sv-fes Kategorija:

Opis

OPIS PROIZVODA:Svjetleća EVAC boja isporučuje se u metalnim limenkama od 1 l  i 0,5 l

SVJETLEĆA BOJA :zelena

SASTAV:otopina alkid-uretanske smole u organskim spojevima s dodatkom funkcionalnih aditiva. Svjetleća boja koja ima produženi svjetleći period.

PODRUČJA PRIMJENE:Foto-luminous VulcaLight EVAC boja koristi se za označavanje ikona za evakuaciju (evakuacijske oznake). Idealna je za primjenu na sustave zaštite od požara. Može se nanositi unutar i izvan zgrade. Označavanje evakuacije postala je najpopularnija primjena EVAC boje u posljednjih nekoliko mjeseci.

SKLADIŠTENJE:
Boja se mora staviti u zatvoreni spremnik proizvođača u sobi s relativnom vlagom koja ne prelazi 80% na temperaturi od +5 do +20 stupnjeva Celzija na mjestu nedostupnom djeci. Rok trajanja – 36 mjeseci (3 godine) nakon otvaranja.

METODA PRIMJENE:
Protupožarna sigurnost i evakuacija u slučaju nužde (obilježavanje puteva) ovise o pravilnoj upotrebi boje VulcaLight EVAC. Prije primjene foto-luminous boje VulcaLight EVAC treba temeljito promiješati. Površina na koju će se nanositi boja treba biti pripremljena (uklanjanje grubih rubova, pukotina, prljavština, starih slojeva premaza). Možete koristiti četku, prskalicu ili valjak za primjenu boje. Razdoblje sušenja boje na temperaturi od 20 ° C i relativne vlage od 50% iznosi od 2 do 6 sati. Stopa potrošnje iznosi od 10 do 13 m2 za jednu litru boje, ovisno o površini.

POSEBNOSTI:
Naša foto-luminous VulcaLight EVAC brzo se suši, ima povećanu otpornost na mehanička opterećenja i kemijske utjecaje te štiti površinu od vlage. Proizvod je potpuno spreman za primjenu.
ROK TRAJANJA :

18 mjeseci

Dodatne informacije

Pakiranje

0.5 L, 1 L

Boja

Klasik zelena, Crvena, Zuta